Svaka se rinoplastika mora provodite stručno i sigurno

Operacija nosa (rinoplastika) izvodi se u našoj klinici prema najvišim kliničkim standardima. Naši kirurzi registrirani su u registru specijalista za plastičnu kirurgiju. Specijalizirani su za operacije nosa i radili su i u privatnom sektoru.

Naši estetski kirurzi nude prikladne termine za detaljan razgovor o tome što vam se ne sviđa na vašem nosu i kako biste željeli da izgleda nakon operacije kako bi mogli stvoriti nos kakav želite, a rinoplastika bude uspješna i sa stajališta kirurga ali i samog pacijenta.

Ova operacija iz kozmetičkih razloga nije dostupna putem javnog zdravstva. Ovdje u našoj privatnoj klinici redovito izvodimo rinoplastika zahvate iz kozmetičkih razloga. Sve su naše bolnice registrirane pri Povjerenstvu za kvalitetu skrbi i odgovarajuće su opremljene specijalističkim resursima za plastičnu kirurgiju. Naše kliničko osoblje i osoblje službe za korisnike brinut će o vama tijekom vašeg liječenja kod nas i ponuditi informacije i odgovore na sva vaša pitanja.

Klasična rinoplastika, obično poznata kao operacija nosa, je operacija kojom se preoblikuje vaš nos. Budući da je vaš nos središnja značajka vašeg lica, vaš nos utječe na vaš cjelokupni izgled lica, a preoblikovanje i veličina nosa obično se provodi iz kozmetičkih razloga. Također se provodi iz medicinskih razloga kao što je ozljeda nosa ili problemi s disanjem. Često pacijenti osjećaju da im veličina nosa nije u skladu s crtama lica. Operacija nosa može promijeniti veličinu, oblik i cjelokupni izgled vašeg nosa.

Svaka se rinoplastika mora provodite stručno i sigurno

Vaš kirurg može smanjiti vaš nos, što je poznato kao redukcijska rinoplastika, ili povećati augmentacijskom rinoplastikom. Veličina vašeg nosa može se mijenjati od vrha do hrpta, uključujući nosnice. Također se može promijeniti kut između nosa i gornje usne.

Moderna rinoplastika se obično izvodi u općoj anesteziji i traje između sat i pol do tri sata, ovisno o tome koliko nosa treba promijeniti. Ona uključuje ili jedan rez preko kože između nosnica (otvorena) ili male rezove unutar nosnica (zatvorena). Zatvorena rinoplastika neće ostaviti vidljive ožiljke i uzrokovati manje otekline.