Stručnjaci iz sjenila Istra govore o zavjesama

Veliki uzorak jedan je od najboljih tretmana draperije koji možete napraviti za prozor. To daje ton sobi i ništa vam ne privlači pogled više od velike tkanine – rekli su nam iz sjenila Istra na pitanje o prozorima.

Drugi način da se dobije plavo-bijeli uzorak bio bi sa zavjesama s printom. Iz sjenila Istra dali su i preporuku za još jedan način da svaki kupac doprinese dizajnu svog interijera, a to je sa zavjesama koje imaju šablonski cvjetni print. Dolaze u pet boja, a u nekima od njih (siva i plavkasta) cvijeće poprima pomalo apstraktnu, grafičku kvalitetu. Možda cvjetni uzorci nisu za svakoga, ali nemojte imati predrasude jer to nisu uzorci kakve ste viđali u domovima svojih baka nego su stvarno moderni i oku privlačni, sa nijansama koje gode gotovo svakom pogledu. Pogledajte uzorka na prodajnom mjestu prije svog suda.

„Ne samo da ih preporučujem klijentima, već ih imam i u vlastitom domu. Obožavam preklapati prirodno drvo s parom super luksuznih svilenih zavjesa. Kontrast u materijalu dodaje toliko dubine i teksture. Imam ove sjenila u svim stražnjim sobama u stanu jer nude pravu količinu privatnosti, tako da susjedi neće vidjeti unutra“, kaže Nives iz sjenila Istra, dizajnerica interijera poznata po svojim kreativnim i šarenim projektima. „Pretrpan prozor može izgledati zastarjelo. Za skromniji prozor, odaberite jednobojnu rolo sjenilo. Odabir više teksturne opcije, kao što je tkani materijal, omogućuje savršenu količinu vizualnog interesa bez pretjerivanja“ – to je bio savjet njenog kolege Igora iz sjenila Istra koji također voli ovu tehniku.

„Solarna sjenila koristimo za gotovo svakog klijenta. Ova solarna sjenila uvijek postavljamo iza ukrasnog sjenila, jer su izvrsni za privatnost i zaštitu od sunca tijekom dana. Postoje opcije za neprozirnost, koje naši klijenti mogu odabrati na temelju svojih potreba”, kaže Siniša iz sjenila Istra, koji vodi svoj tim za solarna sjenila.

Stručnjaci iz sjenila Istra govore o zavjesama