Još nekoliko vrsta Illy kave koje možete kupiti u Hrvatskoj

Preostalo nam je spomenuti još nekoliko kava ove poznate svjetske marke koje se razlikuju aromom, svojstvima i podrijetlom uzgoja:

ILLY KAVA, IPERESPRESSO KAPSULE, COLOMBIA – Cauca Monoarabica TM Colombia kava dolazi nam sa juga Kolumbije, iz regije prepune slapova i rijeka. Ova kava raste na Cordilleara visoravnima koje se nalaze na 1700m nadmorske visine. To je planinsko područje sa stabilnom klimom i jasnim izmjenama kišnih i sušnih razdoblja godine. Vulkansko tlo bogato mineralima daje ovoj kavi bogatu aromu i savršenu ravnotežu kiselosti, gorčine i slatkoće. Ova srednje pržena kava zadovoljila je sve zadane standarde kvalitete Federacion Nacional de Cafeteror i time zadobila PGI (Protect Geographic Indiacation) logotip – akreditaciju priznatu u svijetu kao posebno jamstvo kvalitete proizvoda.

ILLY, MPS, SREDNJE PRŽENA, 15/1 – Za pripremu savršenog espressa u uredu ili u svom domu, a Mps sistem kapsula se koristi uz aparat za kavu Mitaca m9.

ILLY MLJEVENA FILTER KAVA, 250G – Kava od zrna kave iz devet različitih regija diljem cijeloga svijeta, što na kraju daje srednje prženu 100% Arabica kavu. Ova kava za filter aparate ima savršeno balansiranu aromu čokolade i karamele.

ILLY KAVA, MLJEVENA, JAČE PRŽENA, 250G – Mljevena kava u čijoj bogatoj aromi prevladava karamela i kakao. Toliko je fino mljevena da pruža savršenu ekstrakciju okusa i autentičnost arome.

ILLY KAVA, MLJEVENA, MOKA, 250G – Espresso filter kava savršeno samljevena za posebne aparate u kojima se koristi filter kava. Na taj način dobije se autentičan talijanski espresso bez nepotrebne gorčine okusa. Kava se pakira u zaštitnim atmosferskim uvjetima za očuvanje arome i kvalitete.

ILLY KAVA MLJEVENA, BEZ KOFEINA 250G – 100% Arabica kava pakirana u limenku, talijanskog podrijetla. Čuvati je uvijek na suhom i hladnom mjestu. Srednje je pržena i sadrži manje od 0,05% kofeina.

Nadamo se da ste u nizu Illy vrsta kave koju smo vam predstavili pronašli svog favorita. Uživajte!