Nova kupaonica za mladi bračni par

Preko puta u ulici imamo jedan novi mladi bračni par od nedavno jer je susjed napokon odlučio uploviti u bračnu luku sa dugogodišnjom djevojkom. Odlučili su živjeti u istoj kući sa roditeljima, ali na katu kuće sređuju svoj mali stan, tako da je na red sada došla i kupaonica koju već jako žarko iščekuju.

Potaknuta time prošli put smo pričali kao je ustvari kupaonica jako važna u cijeloj priči. Suživot sa roditeljima, bilo kojima, bilo da su to mama i tata ili pak svekrva i svekar, ili čak punica i punac – stvarno ima svojim pozitivnih i negativnih strana, ali neke stvari stvarno mogu biti veliki izazov ako živite svi zajedno, ne pod istim krovom, nego baš kad ste svi u istom kućanstvu. U takvom suživotu dijeli se sve, često i najintimniji trenuci gdje kupaonica sigurno spada. Jer stvarno nije ugodno da se ujutro probudiš i ideš lijepo obaviti jutarnju higijenu, a prije tebe je unutra bio otac od supruga i čim uđeš već ti suze idu na oči od „svježine“ koja je u zraku…ha ha ha ha…

Ili još bolji scenarij, kasno je navečer i odeš se ležerno i bez straha okupati, u čistoj komociji pod tuš i nakon toga bezbrižno samo u ručniku lagano zamotana odlučiš doskakutati do vaše spavaće sobe jer kupaonica je ionako najbliža baš vašoj sobi, a s druge strane nemaš brige jer roditelji idu rano spavati (ono kako se kaže, s kokošima liježu već prije devet sati navečer) – kao ono, hop – iza ugla se sudariš sa ocem od supruga koji u polusnu tetura hodnikom jer je kupaonica ujedno i wc, a on i usred noći mora hitno ako mu zatreba jer ima problema s prostatom. Naravno, kako ste se sudarili, skoro ti je pao ručnik…smotana i zbunjena vičeš – oprostite! I juriš dalje u svoju sobu zureći u pod.

O lijepa, o draga, o slatka slobodo! U ovom trenu tvoje drugo ime je kupaonica, i ti si kruna i šlag na torti za novopečeni bračni par, koji će napokon uživati sve tvoje blagodati – u potpunoj privatnosti!