Umjetne trepavice inspirirane crvenim tepihom

Kad je riječ o lažnim trepavicama, tko ih nosi bolje od zvijezda? Slavne nas osobe svakodnevno nadahnjuju eksperimentiranjem s novim stilovima, a to uključuje i umjetne trepavice. Stoga bi se moglo reći da bi bilo vrijeme da kopirate njihove načine nošenja ovih dodataka. Pogledajmo neke od stilova koje su zvijezde prošetale crvenim tepihom.

Izmiješajte različite vrste trepavica

Da biste uspješno postigli prirodan i upečatljiv izgled pomoću lažnih trepavica, morat ćete se poigrati različitim trepavicama. Poznate osobe poput Jenne Dewan-Tatum i Kim Kardashian vole koristiti duge i kratke umjetne trepavice zajedno kako bi stvorile atraktivan izgled. Upotreba trepavica različitih veličina čini vaše oči dramatičnijima.

Nanesite više slojeva Madame Madeline Lashes

Ako ste željni dramatičnijeg izgleda, nosite svoje Ardell trepavice baš kao i Nicki Minaj. Pjevačica se često pojavljuje na događajima noseći više slojeva trepavica nanesenih zajedno. Ovo je sjajan način za postići da vaše oči izgledaju teže. Ova tehnika također daje osjećaj debelih trepavica, što je nešto što svaka djevojka ima na umu kad si bira umjetne trepavice.

Dodajte malo boje

Još jedan odličan način primjene lažnih trepavica u stilu poznatih osoba jest dodavanje nijansirane boje. Coco Rocha je samo jedna od mnogih slavnih osoba koje su se zaljubile u ovaj stil. Trik za usavršavanje ove tehnike je nanošenje obojene maskare na vaše prirodne trepavice i nanošenje crnih lažnih trepavica neposredno iznad linije kapka. Uočljiva boja maskare učinit će vaš izgled mnogo dramatičnijim. Međutim, odlučite li se za ovaj neobičan stil, izbjegavajte ga kombinirati s upadljivom odjećom.

Stvorite mačkast izgled

Tko je rekao da se mačkast oblik očiju može postići jedino tušem? Također možete nanijeti duge umjetne trepavice na vanjske rubove vaših očiju. Da poboljšate izgled, nanesite i eyeliner.

Ne bojte se eksperimentirati

Ako ne želite nanositi previše šminke, a svejedno želite privući pažnju, nanesite neonski tuš na kapke. Da naglasite boju tuša, ispod njega nanesite tanak potez crnog eyelinera i zalijepite svoje umjetne trepavice.